Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkelés alap szabályai 1 rész

2016.12.27

 

  • Az alapozást mindig tiszta arcbőrrel és tiszta kézzel végezzük, ha csak nem akarjuk bele dolgozni a szennyeződést az bőrünkbe. Most már vannak különféle eszközök is, hogy feltudjuk vinni a termékeket az arcunkra.
  • Például: smink szivacsok, ecsetek,

De ha kézzel akarod felvinni akkor azzal is lehet. Fontos tudni hogy az alapozást a T vonaltól kell kezdeni és úgy haladunk kifele, és hogy ha két szín letoltes.jpgközé esik a választás akkor válasszuk a világosabbat, mert a sötétebb az öregít és az nem áll jól mindenkinek. És az is fontos hogy figyeljünk a fényekre is. Nyáron válasszunk vizesebb állagú alapozót, míg télen a zsírosabb jobb. Figyeljünk arra is hogy a nyaknál és a hajtőnél jól el legyen dolgozva az alapozó, mert így nem lesz maszk hatású. Kicsit vissza térve az alapozó választáshoz, soha ne a csuklónkon nézzük meg az alapozó színét, mert lehet hogy nem fog passzolni a bőrünk színéhez. Mindig az állvonalon nézzük meg az alapozó színét. Illetve most már nem csak alapozók vannak, most már vannak különböző színezett hidratálók is és jobban ajánlom a színezett hidratálókat nyárra mert azoknak sokkal könnyebb a textúrájuk, míg az alapozóknak nehezebb a textúrájuk. Valamint különböző erősségű alapozók is vannak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Van valami igaszság

(Vargáné Tóth Annamária, 2016.12.28 03:08)

Ebben van valami igaszság, amikor én voltam annyi idős mint te nem kellett annyi dolog a sminkeléshez, egy kis pirosító, púder és ennyi. De azért nagyon ügyesen leírtad amit tudni kell az alapozásról a lányom imádja a blogodat folyton csal erről beszél, úgy hogy gratulálok.

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 27177
30 nap: 90
24 óra: 3